Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Luksuzna vila Draška Stanivukovića: Raskoš na svokom ćošku, zlatne pločice i ograda! Je li ovo moguće!? – Apotekica

Draško Stanivuković, mladi gradonačelnik Banja Luke, od kako se počeo pojavljivati privlači pažnju svih medija. Sada je ponovo u velikoj žići javnosti, jer je voditeljica Jovana Jeremić izjavila kako je Draško u tajnoj vezi sa političarem koji je također jako popularan.

Moramo napomenuti da je Draško već nekoliko puta bio povezivan sa nekim poznatim ličnostima, kao što su Tanja Savić i Kristina Kija Kockar.

Saznajemo da je pjevačica Tanja Savić oprostila Drašku aferu koju je ljetos imao sa njenom koleginicom Kijom Kockar , te da je ovaj par obnovio svoju ljubavnu romansu. Pojavila se i fotografija njih dvoje, kako sjede jedno pored drugog, vidno raspoloženi i samo se smiju.

Ali, ono što je sada izazvalo veliku buru jeste vila u kojoj stanuje mladi gradonačelnik.Procjenjuje se da vila vrijedi nekoliko miliona eura, a pjevačica Goga Sekulić je kod njih snimala i spot za svoju pjesmu.

Vila je uređena u posebnom stilu, sa Zmijskim vezom, pločicama koje sadrže 24 karatno zlata, a ujedno se nalazi i unikatni i skupi namještaj, kao i dosta porodičnih fotografija.