Luksuz u kojem Mile Kitić i Marta Savić žive, to morate da vidite! SIROTINJI SE PLAČE!!! - Apotekica

Luksuz u kojem Mile Kitić i Marta Savić žive, to morate da vidite! SIROTINJI SE PLAČE!!!

Mile Kitić i Marta Savić su poznati estradni surpužnici. Oni su mnogo godina u uspješnom braku i sigurno grade svoje karijere. Njima nisu bili bitni naslovi i zato su uspjeli toliko da postignu. Mile i Marta su sada mnogo bogati.

Loading..

 

 

 

 

 

Mile Kitić je mnogo puta prevario Martu Savić ali nikada se nisu rastali. Marta je priznala da je i ona njega varala ali nikad nijedno od njih neće reći sa kim su se varali.

To su obećali jedno drugom i zbog toga su i dan danas u braku. U tom braku imaju i jedinicu kćerku Elenu, koja je krenula njihovim vodama. Ima želju da bude pjevačica kao i oni što su.

Međutim, ono što mnogo smeta sirotinji i ostalim koji su u neimaštini, to je što Mile i Marta zajedno sa svojom kćerkom Elenom se previše provode.

Kuća im je previše skupa a sirotinja oko njih nema šta da jede.

Neki zadnji novac daju da odu njima na koncert jer ih mnogo vole a oni samo sebi sređuju a nigdje ne ulažu novac u nešto korisno. Slabis u hamnisti i to im užasno smeta. Stalno objavljuju slike sa nekih putovanja a sada su i iz skupocjene limuzine objavili a to je samo kap koja je prelila čašu kod fanova.

Facebook Comments
loading...
Shares