LJUBA ISKRENO O SVIMA: Davidu će skupo da naplati izdaju, a Marku, Staniji i Luni želi mnogo lošije stvari!!! - Apotekica

LJUBA ISKRENO O SVIMA: Davidu će skupo da naplati izdaju, a Marku, Staniji i Luni želi mnogo lošije stvari!!!

Ljuba Pantović je odlučila da iskreno ispriča sve šta bi se moglo desiti o Davidu Dragojeviću i Marku Miljkoviću ali i o ženama a to su Stanija Dobrojević i Luna Đogani. Naime, Ljuba misli da su to samo prodane priče i da sada nakon što se sve završilo će svako na svoju stranu.

 

 

 

 

 

 

Naime, Ljuba tvrdi kako će David ostaviti Anu Korać ili će se desiti obratno jer Ana neće dopustiti da joj David manipuliše životom.

Osim toga, Ljuba tvrdi da je jedino ljubav Sanje i Matore iskrena a da su ostale sve foliranti i lažovi. Tvrdi da bi Stanija i Marko prodali gaće za novac a da ne priča o ljubavi.

Osim toga, Ljuba kaže da je ona jedina koja je sve shvatila u rijalitiju i koja je sve uspjela da pročita jer su tamo samo igrice i spletke se pravile.

Ljuba je potvrdila da su svi imali svoj pravac i svoju igru pa su to koristili do samog finala, misleći na Lunu i Marka Miljkovića.

Ono što je posebno je da je Ljuba rekla da će David da plati za svaku suzu koju je Aleksandra prolila. Ljuba Pantović je očito odlučila čvrsto da naplati svako loše djelo Davidu Dragojeviću.

Facebook Comments
loading...
Shares