Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Lijek koji služi za razbijanje tromba: Potpuno učinkovit,ruski recept čisti vene i sprečava nastajanje tromba – Apotekica

Na prvom mjestu mora nam biti naše zdravlje, pa danas govorimo o ovom jako učestalom zdravstvenom problemu. Najveći uzrok bolesti je manjak kretanja, dnevne aktivnosti svedene su na minimum. I još kad pridodamo brz način života uz kuhanje koje se spremi za par minuta, ne može rezultirati dobrom. Zato postoji visoki rizik od dobijanja bolesti kao dijabetes,masnoća,hipertenzija i sl. Svi doktori savjetuju da se svi moramo kretati kako bi poboljšali i otklonuli zdravstveno stanje.

U nastavku pročitat ćete za koju bolest je ovaj recept.

Riječ je o krvnom ugrušku ili trombu, koji nastaje kod začepljenja krvne žile i najčešći je u nozi. Koji dovodi do moždanog ili srčanog udara. Ruski recept koji je pomogao većini, u rješavanju ovog problema jeste samo 2 sastojka, a to su 250 g bijelog luka i 15 komada limuna. Izblendajte to sve, sipajte u staklenu činiju i prekrijte gazom. Svaki dan to jedite po jednu kašiku i nikada nećete imati problem sa krvnim ugruškom.