Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Lepa Lukić otkrila sve o intimnim odnosima: ”Nisam ja za baciti, bolja sam od ovih mlađih. Ja mogu duplo više izdržati, a pogotovu u ovoj pozi..” – Apotekica

Kada je počela pandemija korona virusa mnogi su se plašili za starije osobe, pa tako je i dosta njih izjavilo kako se plaši za zdravlje i život Lepe Lukić. Međutim, ona nam je dokazala da bez obzira na godine, jak je aktivna i može da se ponaša kao nekad djevojka.

Učestvovala je u raznim rijaliti programima, a poslije završetka istih bila je pozivana u mnogobrojne emisije. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, progovrila je sve o intimnim stvarima.

Lepa Lukić je izjavila kako mnoge starije osobe, naročito oni u njenim godinama, i ne razmišljaju o razmjeni emocija i vođenju ljubavi, ali ona nije takva. Čak ima i određenu pozu koja joj najviše odgovara i omogućava da maksimalno uživa u tom činu.

Masa ljudi koja je gledala ovu emisiju nije mogla da se ne nasmije, a Lepa Lukić je dobila još više udvarača. Ova pjevačica poznata je po tome da je bez dlake na jeziku i da može bez problema svima reći u lice sve što joj je na srce.

Šta vi msilite da li je uredu da se jedna starija osoba pnaša ovako i da izgovara ove riječi!? Svoje mišljenje nam pišite u komentare!