LEPA BRENA PROGOVORILA O SVOME ZDRAVSTVENOM STANJU: Jako je loše i izgubila je svoju kosu! Ovo niko nije znao!!! - Apotekica

LEPA BRENA PROGOVORILA O SVOME ZDRAVSTVENOM STANJU: Jako je loše i izgubila je svoju kosu! Ovo niko nije znao!!!

Lepa Brena unazad godinu dana nikome se ne žali na svoj problem koji ima sa kosom. Naime, godine su učinile svoje. Lepa Brena je uvijek bila najljepša na estradi i uvijek je imala najviše od svih. Koristila je uvijek najskuplje frizure i odjeću pa se sada to i odražava na njoj najviše od svih. Lepa Brena uveliko ostaje bez kose.

 

 

 

 

 

 

 

Naime, lepa Brena je otkrila da je unazad godinu dana primijetila da kada se slika sa prednom kamerom vidi kako izgleda kao da je ćelava jer su njeni zalisci postalitoliko očiti da je to zastrašujuće za nju.

Presudila je to visokom čelu a onda je vidjela da to nije ipak samo visoko čelo nego da je izgubila svoju kosu koju je imala. Nekada je bila zdrava i jaka ali danas je već više od pola nema.

Pala je u depresiju i nije znala šta da radi dok je niosu posavjetovali njeni frizeri. Rekli su joj da ona to sebi može da priušti i da kupi sebi najprirodnije perike.

To je i učinila i sada nigdje ne ide bez nje. Naime, Brena je uvidjela da je perika za nju najbolje rješenje a i danas to skoro svi koriste a ako ćemo iskreno, Lepa Lukić unazad 20 godina bez perike ne ide vani.

Koliko godina se svaki dan frizirala, dobro i da ima i jednu dlaku na glavi, zar ne?

Facebook Comments
loading...
Shares