Na internetu ima mnogo stvari koje se dijele sa svima i tako ljudi budu upućeni u situaciju. Naime većinom to budu stvare koje ne bi trebale da se pojave na društvenim mrežama pa bi nekada bilo najbolje da se ovo sačuva za sebe! Ima dosta toga viralno i cijeli svijet tada može da vidi sve ovo i da dijeli.

Sve se to odradi sa telefonom jer sada svi kamere imaju i koriste. Već ste sigurni da sve što uradite bude slikano ili objavljeno.Naime na Zapadu su prava sasvim drugačija nego prava koja su kod nas pa imaju pravo naravno da tuže bilo koga ko uslika ilegalno to jeste bez pitanja ali na Balkanu nije situacija takva.

Ovo je priča koju nam je donio Marko iz Genoe koji je krenuo u šetnju a nije ni slutio da se ovo vidjelo. on je vidio tada jedan ljubavni par u zanosu a pojma nije imao o čemu se ovdje radi. KADA JE PRIBLIŽIO SE vidjelo se da se radi o karabinjerima. Ovo je video koji je za kratko vrijeme postao viralan a policajci su skupa uhvaćeni na radnom mjesto, u krivo vrijeme i u krivom mjestu.