Kuća Mace Diskrecije označava samo JAD, TUGU i ČEMER: Pogledajte koliko je ona siromašna, ovo je ŽALOSNO!!! - Apotekica

Kuća Mace Diskrecije označava samo JAD, TUGU i ČEMER: Pogledajte koliko je ona siromašna, ovo je ŽALOSNO!!!

Macu Diskreciju mnogi poznajemo. Mi koji je poznajemo, podijeljeni smo u dvije grupe jer postoje oni koji je poznaju kao rijaliti takmičarku i starletu a postoje i oni koji je poznaju kao prostitutku. Ne kažemo to bez dokaza, sama Maca je priznala da se bavi prostitucijom jer nema novca da bi se izdržavala.

Loading..

 

 

 

 

 

Macina majka Enesa, otkrila nam je kakav život njih dvije su vodile od njenog djetinjstva pa sve do sada dok se Maca nije “probila” u javnost. Ona je otkrila mnogo šokantnih vijesti i to ćete saznati u videu na kraju posta.

Maca je sama priznala da od konobarisanja i švalerancije živi, drugačije nije mogla jer niko nije htio da je zaposli. Pogledajte samo nekoliko njenih slika i sve će vam biti jasno.

Ovo su slike sa njenih video snimaka na kojima je ona gola i traži sebi sljedeću mušteriju. Ovo zvuči jako loše kada se kaže, ali sama je Maca priznala da je dobila nadimak Diskrecija po tome što je rekla da će biti diskretna i niko neće znato da se viđa i sa oženjenim.

Rekla je da ih ima svakakvih i da joj dolaze neutješni ali ona ih usreći jako brzo. Ovo je posao kojim se većina stidi ali ona nema drugog izbora.

Često je gledamo u rijalitiju i tamo se nije pokazala u drugome svjetlu. Čak je i izbjegavaju jer javno priča o tome.

Facebook Comments
Loading..
Shares