Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kuća Goce Božinovske u Surčinu: Niko ne zna šta se nalazi u dvorištu, a okolu je visoka ograda i mnoštvo kamera! – Apotekica

Marko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić postali su roditelji i dobili sina kojem su dali ime Zoran. Da bi sve sredili do dolaska svog nasljednika, oni su morali da renoviraju porodičnu kuću koja se nalazi u Surčinu.

Goca im je dozvolila da uzmu jedan sprat i srede ga za sebe i za bebu. Saznajemo kako mladi par sada živi u tom novom i renoviranom dijelu, a napravili su i posebnu prostoriju za bebu.

Goca je jedna od onih poznatih ličnosti koja ne voli da se mnogo hvali sa stvarima i nekretninama koje posjeduje, tako da niko nije imao priliku da vidi kako izgleda dvorište kraj njene porodične vile. Okolo se nalazi velika ograda, a cijeli posjed je pokriven sa video nadzorom.

Međutim, saznajemo da direktan pogled na bazen prostire se iz spavaće sobe ovog para, kao i iz dječije sobe. Bazen se nalazi na sredini dvorišta i ogroman je.

Ni za ovo se ne bi znalo da Bojana nije objavila nekoliko puta slike iz dvorišta i pokazala svima kako uživa u lijepim danima i ambijentu.