Razvod Vesne Đogani je danas broj jedan tema svih medija od kako je emisija emitovana Paparaco lov te se na tom snimku moglo vidjeti kako njen suprug u automobilu ljubi drugu ženu.

U tim trenutcima razvod Vesne Đogani se očekivao kada je kao bomba pojavila se vijest da je Đole ipak vara ali ipak je Vesna priznala da je taj cijeli problem sa Đoletom uspjela da riješi samo uz pomoć razgovora!

Naravno da mediji rade svoj posao i ne znam zašto bi trebalo da budu nježni prema meni. nije bilo svejedno kada su nas razvlačili po štapi i portalima ali bilo mi je neugodno sve dok sa Đoletom lično nisam razjasnila cijelu situaciju. Onda sam postala prije svega jako racionalna i davala sam interjue dok je ĐOLE bio van sebe. To je situacija gdje sam ja smirivala njega a očekivalo se da on smiruje mene. Iznenadio se kada sam rkela da idem na televiziju da dam izjavu. IŠLA sam htjela sam da kažem sve i pokazalo se kao najbolje. onda je Đole rekao da smo prešli igrlicu ali on sada ima odgovornost da zadovolji potrebe zrele žene kao mene.