Kritikovala je Lunu a sada je svi prozvali zbog WC šolje! Evo šta je Kija Kockar uradila što je sve zaprepastilo!!! - Apotekica

Kritikovala je Lunu a sada je svi prozvali zbog WC šolje! Evo šta je Kija Kockar uradila što je sve zaprepastilo!!!

Kija Kockar je mnogo ispljuvala Lunu Đogani prilikom njenog ulaska u rijaliti Zadruga 2. Nakon toga je rekla da ako Luna Đogani pobijedi to će biti najveći promašaj u Srbiji i šire. Ne može da shvati da ljudi mogu da glasaju za nju i zaista se to i desilo. Nakon pobjede Lune Đogani, Kija Kockar je ostala šokirana.

 

 

 

 

 

 

Naime, Luna je osvojila prvo mjesto u rijalitiju a onda je Kija Kockar morala da to prokomentariše jer je smatrala da je bitno da da svoje mišljenje.

Rekla je da je cijela Srbija u zabludi i da to nikako nisu smjeli da urade ali ni slutila nije šta će njene riječi da izazovu. Kija je sama sebi skočila u stomak.

Kiju Kockar je Jelena Krunić odmah prozvala i ispitala stvari zbog WC šolje kada je u rijalitiju Zadruga 1 glumila vjernu ženu i sveticu.

Tada je bila sa bivšim dečkom u WC a sve se čulo na kamerama šta su radili. Jelena Krunić nije mogla da se obuzda i morala je da prokomentariše.

To je objavila javno i pred svima rekla da je u svemu ovome Kija Kockar folirant i da ima dva lica. Kako će na ovo da Kija reaguje, saznati ćemo uskoro.

Facebook Comments
loading...
Shares