KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IZLAZI IZ ZATVORA PRAVO U RIJALITI SA JEDNIM CILJEM! Opasan je po život za STEFANA KARIĆA!!! - Apotekica

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IZLAZI IZ ZATVORA PRAVO U RIJALITI SA JEDNIM CILJEM! Opasan je po život za STEFANA KARIĆA!!!

Kristijan Golubović, veliki kriminalac, služi kaznu od 8. godina u zatvoru i sada saznajemo da će uskoro možda dobiti uvjetnu kaznu i da će je moći služiti vani. Ako se to desi, Kristijan je odlučio da odmah iz zatvora ide u rijaliti. Ali ako to uradi, njegova uvjetna neće trajati dugo. Ponovo će se vratiti u zatvor jer je u rijalitiju njegov krvni neprijatelj, Stefan Karić.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Naime, Kristijan je godinama u nazad imao problema sa Osmanom Karićem, ocem Stefana i čak je jednom u novinama izašlo kako je Osman pretukao Kristijana.

To ga je mnogo pogodilo i od tada su na ratnoj nozi. Kada je saznao da je njegov sin u rijalitiju, odmah je tražio uvjetnu kaznu. Sudija još uvijek nije odlučio a čini se da bi je mogao dobiti.

Kako saznajemo od njegovih, on već ima plan šta će uraditi sa Stefanom kada uđe u rijaliti. Njemu se ne piše dobro.

Svi znamo kako je Stefan kulturan i kako je fin dečko, ako Kristijan uđe u rijaliti, više ništa dobro se neće dešavati. Posebno za Stefana Karića.

Mislimo da će Stefan ili napustiti rijaliti ili će Kristijan počiniti neko zlo i nazad u zatvor se vratiti. Mislio je prvo da naudi Staniji jer ima dug od ranije ali je vidio da ima Stefan i onda je odlučio da se njim sladi.

Facebook Comments
Loading..
Shares