Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Krenulo je po zlu, a ljekarima slagali: Djevojka imala odnos sa dečkom koji nikada nije spavao sa djevojkom! – Apotekica

Ovaj par našao se u zaista neprijatnoj situaciji, zbog čega su morali da izmisle priču i tako odu do ljekara. Bilo im je neugodno, ali po priči bi rekli da su normalan par.

Greg i Dženifer bili su na jednoj žurci kod zajedničkog prijatelja gdje su se upoznali. Svidjeli su se jedno drugom, da bi poslije nekog vremena viđanja, krenuli i sa vezom.

Greg je imao 31. godinu, zgodan, atraktivan i privlačan dečko, za kojeg se nikada ne bi reklo da je nevin, ali ustvari bio je. I Dženifer se mnogo zaljubila u njega, a na prvu mjesečnicu veze poželjeli su da imaju intimne odnose.

Kada su počeli sa akcijom, Greg je bio jako nervozan jer nikada prije to nije radio. U cijelom zanosu uhvatio je djevojku za kosu i razbio joj glavu od zid. Bio je u šoku, mislio je da ju je ubio, jer je Dženifer izgubila svijest.

Brzo ju je obukao i odveo u hitnu, te izmislio priču kako se okliznula i udarila glavom od zid. Ovo im je priznaju zaista smiješna situacija, ali i jedna od mnogih koja je učvrstila njihovu vezu.