KONAČNO SE OGLASILA I JELENA KARLEUŠA POVODOM CIJELE SITUACIJE SA OGNJENOM I DUŠKOM!!! - Apotekica

KONAČNO SE OGLASILA I JELENA KARLEUŠA POVODOM CIJELE SITUACIJE SA OGNJENOM I DUŠKOM!!!

U posljednjih nekoliko dana na balkanu je odjekivala samo jedna vijest, JELENA – OGNJEN. Velika prašina digla se povodom toga te brojni obožavatelji iz dana u dan su priželjkivali nove vijesti o novonastaloj situaciji.

Loading..

 

 

 

 

 

Jelena se do sada oglašavala naročito poslije Ognjenovih objava u kojim je naravno mega zvijezda glavni lik. Od eksplicitnih fotografija do dopisivanja.

U dosta navrata se pravdala i govorila da se radi o fotomontaži ali sada je već izvjesno da se nešto između njih desilo.

Vijest od razvodu braka sve je uzdrmala pa eto i nju. On joj je naime pronašao sve u njenom telefonu, dopisivanje sa Ognjenom, eksplicitne fotografija i slično. Ona se povodom toga i oglasila te je demantovala sve priče:

Kako kaže sa njenim brakom je sve uredu i da se ” ne brinemo ”. Rekla je da će se sve ovo vratiti ljudima koji ovo rade. Ovaj napad na nju i njenu porodicu je shvatila itekako ozbiljno. Ali kako kaže nije ni prvi ni posljednji put te je čestitala Božić svima koji ga slave na fotografiji gdje se nalazi sa mužem.

Ovo neka joj bude lekcija ubuduće te da bude pametnija i lukavija. Svakakvih ljudi danas ima a u to se i uvjerila. Pogledajte njenu sliku.

Facebook Comments
loading...
Shares