KONAČNO PRAVI RECEPT ZA BORBU PROTIV SVIH OPAKIH BOLESTI! Evo kako da pripremite aroniju a da bude ljekovita!!! - Apotekica

KONAČNO PRAVI RECEPT ZA BORBU PROTIV SVIH OPAKIH BOLESTI! Evo kako da pripremite aroniju a da bude ljekovita!!!

Rak je jedna od najgorih bolesti koja vas može zadesiti. Jede hiljade i hiljade života godišnje. Otkriveni su i uzroci i simptomi i sve što se tiče raka ali nikada niko nije otkrio pravi lijek za rak. Ipak možete ga spriječiti.

Loading..

 

 

 

 

 

 

 

 

Aronija je jako zdrava te tjera rak iz vašeg organizma. Oni rastu čak i do dva i pol metra što je jako veliko stablo. List je nešto tamnije zelene boje dok su cvjetovi rozi.

Polodovi su naravno plavi, male plave bobice. Svi aroniju na našim prostorima koristimo kao sok dok i ne znamo da se može koristiti i kao sušena aronija.

Sadrži jako mnogo minerala te jako mnogo vitamina. Aronija jača i imuni sistem. Dobra je i za sportiste te djecu koja se razvijaju. Možete napraviti sirup od aronije.

Potrebno vam je dva kilograma aronije, 800 grama šećera, jedan litar vode te jedan limun. Šećer i voda zajedno te idu na ringlu. Onda ide aronija. Poslije prokuhavanja skinite i ostavite da se ohladi!

Sada kada znate kako treba da napravite ovaj lijek, dijelite dalje kako bi što više ljudi vidjelo i spasilo se ukoliko je to moguće. Svakako nam pišite svoja iskustva i napišite nam ako ste probali lijek kako je djelovao.

Facebook Comments
Loading..
Shares