Komšinica otkrila šokantne detalje u vezi ubistva Davida Dragičevića: Nećete moći da vjerujete šta je sve odlučila da kaže! - Apotekica

Komšinica otkrila šokantne detalje u vezi ubistva Davida Dragičevića: Nećete moći da vjerujete šta je sve odlučila da kaže!

Oko Pravde za Davida još uvijek se ne odustaje, svi su još uvijek na nogama i ne prepuštaju slučaju to što se desilo. Ustrajali su i sada će čak prenijeti i Davidov grob u drugu držvau. Ne žele da njegov grob budeu zemlji kriminala i političara.

Loading..

 

 

 

 

 

Suzana i Davor su odlučili da grob svoga sina Davida prenesu u Austriju i da tamo bude jer jedino će mu tamo duša počivati u miru. To je majka izjavila i objavila na svim društvenim mrežama.

Oni su jako potišteni i razočarani u državu, i ne mogu više da se bore za istinu a da im sin bude na nemirnom mjestu. Prvo planiraju sina da premjeste a onda će nastaviti veliku borbu koju i sami vjeruju da je jako teško dobiti.

Ovo je tekst koji je njegova majka Suzana objavila a onda se na to sve nadovezala komšinica i mnogima natjerala suze u očima.

Javno je rekla kakav je David bio i kako ga pamte. Kaže da dijete kao što je on bio više nikada se neće roditi.

Previše je bio pametan, sve je znao a pri tome je bio uvijek smiren i sve je polako pričao. Imao je vremena za sve i nikada se nije nervirao. Pogledajte šta je sve napisala.

Facebook Comments
loading...
Shares