Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Komšije Tanje Savić sve otkrile o vezi sa političarem: ”Dolaze po nju kolima sa zatamnjenim staklima”! Više nije ona Tanja što je bila – Apotekica

Ovih dana jeknula je prava bomba, naime priča se o vezi između političara iz BiH i folk pjevačice Tanje Savić. Što se tiče Tanje prethodnih mjeseci prate je skandali, ali ovaj je nadjačao i prevazišao sve. Bili su to: svađa sa koleginicom Slavicom Ćukteraš, skandal sa bivšim mužem i borbom za skrbništvo, oglašavala se na društvenim mrežama i dijelila situaciju sa fanovima… I za sami kraj ova situacija sa političarem Draškom Stanivukovićem.

Komšije su izjavile da je kod pjevačice uvijek veselo, stalno muzika, buka,cika i vriska. Dolazi joj i sestra sa djecom, a ona stalno sređena izlazi iz kuće u razna doba dana. Da li je sa nekim u vezi ili ne, komšije nisu potvrdile. Kako kažu po nju dolaze skupocjena auta sa zatamnjenim staklima, ali nikada nisu vidjeli ko je vozač. Oni bi voljeli da je ova spekulacija tačna zapravo da su njih dvoje zaista u vezi, jer i njima bi dobro došlo odmah bi tražili popravku puta.