Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Komšije bijesne na Dalilinog oca, jer laže: ”Dejan je prije 3 godine prešao na Islam. Ne jede svinjetinu, a klanja 5 puta u toku dana!” – Apotekica

Prije nekoliko dana povukla se tema da li je Dejan Dragojević ostavio svoju vjeru i prešao na Islam. Dalilin otac, Huso Mujić, tu informaciju je demantovao. Rekao je kako je Dejan nekoliko puta ušao u džamiju nakon sahrane nekog iz njihove porodice, ali to ne znači da je ostavio svoju vjeru.

Sada se oglasila njihova komšinica Fatija, koja živi u kući pored njihove u Gornjem Šepku. Željela je da otkrije pravu istinu o ovom bračnom paru, jer su svi stanovnici ovog naselja bijesni na njih.

”Jako mi je žao cjelokupne situacije u kojoj su se našli, a naročito Huse koji mora da gleda sramotu koju radi njegova kćerka. Međutim, Huso laže kada kaže da Dejan nije prešao na Islam. Svi mi koji živimo ovdje znamo da jeste i da je odlazio u džamiju da bi klanjao sve dnevne namaze.

Ovim su Mujići pokazali da im je svejedno da li lažu ili ne, ali da im je bitna rekacija javnosti. Da smo bili onaj dan u radnji kada je došla novinarka ispričali bi u kameru sve, ali niko nije ništa pitao komšije. Sva sreća pa ste vi došli, da pokažemo narodu o kakvim ljudima se radi.” – izjavila je Fatija.

Dejan je očigledno pao pod veliki uticaj Dalile , koja mu je određivala sve u životu. Nije joj bilo dovoljno što je ostavio porodicu iza sebe i uplakanu majku, nego ga je natjerala i da se okrene vjere.