Ključni dokazi napokon otkriveni: Sada će zauvijek da razriješe slučaj Jelene i Zorana! - Apotekica

Ključni dokazi napokon otkriveni: Sada će zauvijek da razriješe slučaj Jelene i Zorana!

Sigurno se svi sjećate ovog ubistva kada se desilo popularnoj pjevačici Jeleni Marjanović i da su za isti sumnjali da je počinitelj njen suprug Zoran Marjanović. Sada su došli do zaključka.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, rezultat DNK analize navodi kako Jelena nije Zorana ogrebala u odbrani, niti je otisaka bilo od njega na njenom tijelu, kako se sumnjalo ove godine.

Po zahtjevu Apelacionog suda u Beogradu, naknadnim vještačenjem je utvrđeno da nema tragova DNK pjevačice Jelene Marjanović na Zoranovoj desnoj ruci. To je ključni dokaz da Zoran nije ubio svoju suprugu.

Zoran se od početka borio za istinu i dokazivao da je rana na njegovoj desnoj ruci nastala dok je popravljao kompijuter a ne kako oni tvrde u samoodbrani.

Osim toga, naloženo je i da se provjeri krv koja se nalazila u autu Zorana za koje još uvijek nemaju rezultata. Osim toga, čekaju još svjedočenje jednog motocikliste koji je prolazio kada je na nasipu vidio Jelenu i Zorana kako se prepiru.

On je rekao da će dati iskaz ali još uvijek nije, jedino bi on mogao da razriješi ovaj slučaj koji je toliko tajnovit. Šta vi mislite nakon svega, tko je ubio ovu sirotu pjevačicu? Da li je Zoran ili neko treći? Pišite nam u komentare.

Facebook Comments
loading...
Shares