Klijenti su zgroženi: Ovo je kraj za Macu Diskreciju! Pogledajte šta se otkrilo o njenom zdravlju - Apotekica

Klijenti su zgroženi: Ovo je kraj za Macu Diskreciju! Pogledajte šta se otkrilo o njenom zdravlju

Maca Diskrecija to joj je umjetničko ime, ali njeno pravo ime je Senada Nurkić i trenutno se nalazi u rijalitiju Zadruga. Ona je mnogo puta pokušala da postane poznata na mnogo načina, ali jedino je postala poznata po lošem.

Loading..

 

 

 

 

 

Svima je već poznato da je Maca Diskrecija okušala svoju sreću i u nekim muzičkim takmičenjima, snimila je i nekoliko svojih pjesama ali kako joj glas baš i nije za pjevanje, slabo je prošla.

U rijalitiju također, nije veliki idol nikome tako da jedino joj dobro ide kao starleti. Ona to i ne krije, sama priznaje da zarađuje na najstariji zanat i kaže da nema priliku da se promijeni i nikada je neće biti.

Zbog bavljenja tim poslom, nije dugo trebalo da je privedu. nije trebala to da učini. Sada je završila i na policiji a nije joj prvi put da se ovako ponaša.

Ona sama priznaje da je diskretna i da nikome neće odati sa čijim mužem spava, ali izgleda da je i to počela da objavljuje. Međutim, to joj neće proći nezapaženo od strane javnosti.

Iako Maca ostaje pri svome stavu, njoj ne ide u prilog da se ovako ponaša ako i dalje misli da ima nekoliko svojih fanova i mušterija. Nažalost, tim se bavi i to je njen posao.

Facebook Comments
loading...
Shares