Kim Kardashian je SMRTONOSNO BOLESNA: Nema lijeka za njenu bolest a ona ipak se svima moli, čak obilazi i travare!!! - Apotekica

Kim Kardashian je SMRTONOSNO BOLESNA: Nema lijeka za njenu bolest a ona ipak se svima moli, čak obilazi i travare!!!

Kim Kardashian je postala jako popularna za kratko vrijeme ali je sada odlučila da nam ispriča svoju tužnu istoriju. Niko nije znao da Kim K. ima psorijazu i da se nažalost počela širiti i prema licu. To ju je dotuklo i počele ja da traži pomoć od svih.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Doktori nisu imali neko rješenje, pa je Kim potražila od većih stručnjaka mišljenje. Međutim, niko od njih nije imao rješenje pa čak ni grupe na Facebooku u kojima ima dosta naučnika.

Tako Kim Kardashian nije imala mnogo izbora. Spremila se i otišla travaru. Mnogo se iznenadila kada joj je otkrio šta se dešava u njenom organizmu.

On joj je rekao da ima veoma visoke razine bakra u jetri i da je on kriv zbog otrova koji se širi po koži. Međutim, jedino je on imao rješenje.

Rekao joj je da pije sok od celera i da će problem nestati sam od sebe. Nije potrebno da maže sa kremama jer se tako stanje samo još gore pogoršava.

Kim iako nije zadovoljna što mora da pije sok od celera, izašla je i sama sebi rekla da će da proba jer joj je to jedini lijek. Da li će situacija da se popravi kod Kim Kardashian, saznati ćemo uskoro.

Facebook Comments
loading...
Shares