Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kebina ljubavnica progovorila o svemu: ”Više je sa mnom bio nego sa ženom. Namjerno mi napravio dijete!” – Apotekica

Ljiljana Jevremović je poslije nekoliko godina, napokon skupila snage da nam otkrije sve detalje svog odnosa sa folkerom Draganom Kojićem Kebom. Oni su dobili i kćerku koja se zove Ina.

Prema njenim riječima, Ina ne želi da ima ikakav odnos sa Kebom, jer je imala priliku da tokom svih ovih godina vidi samo svoju majku kako pati zbog ove ljubavi i odnosa, a ujedno jer i Keba nije htio da prihvati njeno dijete.

”Ina nikada nije željela da prihvati prezime Kojić. Bio je jedan period u životu kada je mogla da uzme, ali ona je osjećala revolt i nije željela. Osjećala se užasno, jer ju je otac godinama ignorisao. Možete zamisliti kako se osjećala, kada je ignoriše neko ko ti je dao život.”- ispričala je Ljiljana.

Otkrila nam je kako dok su živjeli skupa, Keba je mnogo vodio računa o električnoj energiji i nije joj dozvoljavao da pali neke kućne aparate, kako ne bi došao velik račun.

Dešavalo se da joj uzme sijalice kako ne bi palila svjetlo. Navodi i kako je namjerno htio da ona zatrudni, jer nikada nije koristio zaštitu niti je htio da prati plodne dane.