Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kćerka Željka Mitrovića ponizila javno cijelu naciju! Ja sam jako bogata a vi ste svi klasa ispod mene! ZGROZILI se svi ovim (FOTO) – Apotekica

Opet toliko neobična priča i čudna po mnogim pitanjima. Naime ovdje se radi opet o djeci poznatih ličnosti koji imaju neke izjave koje mogu zgroziti javnost u jako kratkom vremenskom periodu.

Ova priča koju smo za vas pronašli je sve šokirala i svi su bili u nevjerici da ovako mlada djevojka može nešto slično tome da izgovori.

Ova priča je blisko povezana za jednu djevojku a to je kćerka poznatog čovjeka Željka Mitrovića. Naime radi se o tome da mi svi znamo da je on vlasnik televizije Pink. Ova priča je sada blisko povezana za njegovu kćerku i njenu jednu izjavu.

Ona je sada u vezi sa poznatim Ruskim milionerem koji iza sebe ima veliki broj firmi i ima nekoliko i Arapskim ali i Evropskih. Tako je ona sada na zimovanje stigla u jakni koja košta 6000 eura i rekla je da je jako bogata a da je drugi ne zanimaju.

Šta vi mislite o njenoj izjavi koja nije nimalo bezazlena i koja je toliko iznenadila sve. Kako je moguće da nije razmišljala o tome da bi mogla druge ljude da povrijedi.