Kćerka Kolinde zaludjela i novinare: U minijaturnoj haljini sve je očarala a blicevi su pljuštali na sve strane!!! - Apotekica

Kćerka Kolinde zaludjela i novinare: U minijaturnoj haljini sve je očarala a blicevi su pljuštali na sve strane!!!

Dva političara koji su stalno u novinama su sigurno Kolinda Grabar Kitarović koja je predstavnica Hrvatske i njen sugrađanin Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije. Njih dvoje kao da se takmiče koji će više biti na naslovnim stranama. Ovaj put su Kolinda i njena kćerka te koje su izdominirale.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, kćerka Kolinde do sada se i nije toliko promovisala kao sada. U pitanju je Katarina Kitarović koja je još uvijek mlada ali će sigurno biti jako poznata.

Ona se bavi klizanjem i pogledajte kako je samo lijepa. Zar ne? Evo slike da bi se uvjerili u njenu ljepotu. Baš je prelijepa djevojčica.

Kao i svaki put, izdominirala je na klizanju i sjajno radi svoj posao. Nema joj protivnika koji bi bio jednak njoj.

Kako vam se čini? Ona nam je otkrila kako je ime dobila od svoje majke Kolinde iako je njen otac htio da joj da drugačije ime.

Njen otac je htio sina dok je majka bila trudna i samo je smišljao muška imena, ali onda se rodila ona i majka Kolinda joj je dala to ime. Sigurni smo da će biti umjetničko. Inače, svi su poznati iz njene porodice pa i ona želi da nastavi tradiciju, iako ona će biti klizačica, odvojila se od politike.

Facebook Comments
loading...
Shares