Katarina Živković uradila još plastičnih operacija: Nećete je prepoznati kada vidite, ne liči na sebe! - Apotekica

Katarina Živković uradila još plastičnih operacija: Nećete je prepoznati kada vidite, ne liči na sebe!

Katarina Živković je bila učesnica Zvezda Granda i to prije deset punih godina. Iz finala se počela sama boriti i stvarati svoju karijeru. Jer prije deset godina, ništa nije bilo lako kao danas. Ona je samo trudom i radom uspjela da postigne sve do sada.

Loading..

 

 

 

 

 

Prije deset godina, Katarina Živković uopšte nije izgledala kao danas. Bila je plavuša i imala je plave oči. Drugačijeg make up-a i dosta drugačijeg stila oblačenja.

Drugačije se ponašala i ukratko, bila je sasvim drugačija nego danas. Mnogo se promijenila od predhodnih deset godina i evo kako je prije izgledala. Da se podsjetimo.

Zaista je jako loše stanje u kojem se ona nalazila, s obzirom da je dobro danas poznajemo. Mnogo je plastičnih operacija uradila, kao što se i primijeti i danas je prava ljepotica.

Naime, više nije plavuša i njene oči su smeđe boje. Pjeva dosta popularnije pjesme i još više iskustva ima nego ranije.

Mnogo je radila na sebi da bi danas imala ovo što ima, a njeni koncerti su jako dobro plaćeni i uvijek je pretrpana poslom. Mnogo je traže na splavovima i klubovima i mnogo dobro zarađuje od nastupa. Uvijek je sređena i evo kako ona danas izgleda. Šta mislite, je li imala plastične operacije?

Facebook Comments
loading...
Shares