Katarina Živković je imala ponudu od BOGATOG BIZNISMENA da se uda, ali nećete vjerovati šta mu je uradila! - Apotekica

Katarina Živković je imala ponudu od BOGATOG BIZNISMENA da se uda, ali nećete vjerovati šta mu je uradila!

Katarina Živković se do sada po ko zna koji put vjerila, ali nikada se još nije udala. Sada je odlučila da nam kaže i zašto to čini. Mnogima nije jasno.

Loading..

 

 

 

 

 

Katarina Živković je od sebe napravila veliku zvijezdu, sada ima jako uspješnu karijeru i sve čini kako bi tako i ostalo. Međutim, za sebe kaže da je cijeli život vjerenica.

Imala je do sada mnogo ponuda za brak i pristajala je, ali nije osjetila da je pravo vrijeme da se uda. Jednostavno ne želi dok ne bude sigurna u to.

Istakla je da ne želi da završi kao njene prijateljice i koleginice, koje su na prvu pristale i udale se samo da ne bi ostajale same, a onda su još gore završile i sada su ili razvedene ili udovice.

Onda se poslije i nasmijala i rekla za udovice da se šali, ali da zaista ne želi da pogriješi kao većina njih što je pogriješila. Želi da bude sigurna da je to pravi trenutak i osjeća da će joj to srce reći.

Kaže da je bila zaljubljena mnogo puta, ali nikada dovoljno da se uda. Jednostavno je ne privlači još brak i misli da treba velika odgovornost da bi stekla porodicu. Još uvijek nije spremna na taj korak.

Facebook Comments
loading...
Shares