Katarina Grujić je postala sasvim druga osoba: Toliko se transformisala da je ni roditelji neće prepoznati! NE LIČI NA STARU KATARINU!!! - Apotekica

Katarina Grujić je postala sasvim druga osoba: Toliko se transformisala da je ni roditelji neće prepoznati! NE LIČI NA STARU KATARINU!!!

Katarina Grujić je mnogo poznata javna ličnost. Od kako je izašla iz takmičenja Zvezda Granda, njen porast u karijeri se znatno ističe. Svi mnogo vjeruju u nju i njen trud danas, dok prije nisu mnogo vjerovali. Bila je mnogo neubjedljiva, ali danas samom pojavom očara.

Loading..

 

 

 

 

 

Ovih dana očigledno je Katarini Grujić dosadno, pa se sa svima našalila na Instagram profilu. U salonu Peđe Božića se slikala sa perikom na glavi.

Plava perika, pa i ne stoji joj tako loše, ali ipak je ljepša kao crnka. Pogledajte i sami fotografiju pa joj presudite i napišite svoje mišljenje. Jako je važno da zna da li da to uradi ili ne.

Nije looša kao plavuša, ali po našem mišljenju neka ipak ostane crna. Tako je nekako privlačnija i atraktivnija.

Iako je Katarina Grujić uskoro izdala novi CD ona se ne smiruje. Vrijedno radi i skuplja novac za sljedeći. Želi mnogo da postigne i da bude na zavidnom položaju.

Saša Popović je mnogo ponosan na nju kao i na slične njoj, Milicu Pavlović recimo, koja mnogo dobro zarađuje i Saši a i sebi, tu je i Radmila Manojlović, Aleksandra Prijović i Aleksandra Mladenović, zatim i Amar Gile, Haris Berković i tako dalje. Svi oni su mnogo dobro prošli nakon završetka takmičenja.

Facebook Comments
loading...
Shares