Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Karleuša na najgori način proziva Malog Knindžu: ” Ja sam prava Srpkinja, koja posti i ide u crkvu!” – Apotekica

Jelena Karleuša je poznata po tome da će svima reći sve u lice i da nikada nije željela prikrivati ili uvijati u foliju neke svoje izjave. Mnogi je ne vole baš zbog njene iskrenosti, dok ima i onih koji je u tome podržavaju.

Prije nekoliko dana oglasila se povodom svog kolege Baje Malog Knindže i žestoko ga izvrijeđala. Ujedno ne samo da je njega prozvala, nego i sve ljude koji su s njim u kontaktu i imaju komunikaciju.

Kada je bila Cecina proslava, među gostima bio je i Baja Mali Knindža. On je tom prilikom otpjevao nekoliko pjesama, ali isključivo rodoljubljice i koje imaju u sebi četničke motive.

Jelena nije mogla, da to ne primjeti , pa ga je prozvala kako zbog ovakvih primitivaca kao što je on Srbija kao država i njeno društvo, ne mogu da funkcionišu normalno i napreduju. Tada se oglasila njegova kćerka, koja je pokušala da odbrani oca i izjavila je da se njen otac ne bavi skandalima.

Naravno i to je primjetila Karleuša, te joj odgovorila da je n zaostao, obzirom da se i trideset godina kasnije bavi ratom i veliča ga.