Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Karleuša je za dlaku izbjegla sigurnu smrt: Vjerenika su joj ubili i to pred njenim očima! Detalji njihove veze, procurili u javnost – Apotekica

Iako je na društvenim mrežama jako aktivna, Jelena Karleuša veoma uspješno krije svoj privatni život samo za sebe. Ali jednu stvar ne krije, a to je težak period u njenom odrastanju, kada su njena majka i ona teško živjele. Ali im je pomagao Jašar Ahmedovski sa 50 maraka tadašnjih.

Aktuelna je u mnogim medijima, ali je i sa mnogim medijima u svađi zbog lažnih informacija plasiranih u javnost. Koje itekako utiču na Jelenin mir. Mnogi su upućeni u njene ljubavne odnose, ali mnogi od njih ne znaju da je Jelena prije braka sa Bojanom bila u dugoj vezi. I to sa Zoranom Davidovićem Ćendom, biznismenom iz podzemlja. Kada su se vraćali iz Novog Sada on i njegov prijatelj Ivan Stojanović ubijeni su 1999, godine. Dok je Jelena Karleuša bila u drugom automobilu i preživjela na svu sreću. O ovoj životnoj situaciji rijetko kada se govori, jer je to jako teško palo Jeleni zbog gubitka voljene osobe.