Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kako je ovo moguće!? Voditeljica se probudila pored dva muškarca, a ničega se nije sjećala! – Apotekica

Ulrika Jonson ima 54. godine i jedna je od poznatih voditeljica koje su nas nekada izvještavale o vremenskoj prognozi.Poslije toga je počela da vodi i show pod nazivom ”Ostrvo”.

Veoma je prisutna i aktuelna na društvenim mrežama , naročito na Instagramu i svojim pratiocima svakodnevno daje do znanje gdje je, šta radi i slično. Privatnost je svela na minimum.

Jedan dan je napisala kako se to jutro probudila u krevetu, ali sa dva muškarca koja su znatno mlađa od nje. Imala je jaku glavobolju. Noć prije je ova majka koja ima četvero djece, otišla malo u izlazak sa svojim prijateljicama, ali je povela i kćerku Bo koja je također povela svoje prijateljice.

”Bile smo u baru, mnogo smo pile. Nismo obraćale pažnju na to koliko je sati, ali znam da smo bile do kasno u noć. Mnogo sam popila, a to pokazuje i modrica koju imam na glavi. Sjećam se da sam pala tri puta sa stolice na kojoj sam sjedila. Pravile smo budale od sebe i samo izlazile iz jednog bara u drugi. ” – ispiračala je voditeljica.

Sutradan se probudila sa ddvojicom muškaraca u krevetu, nije znala ni ko su oni, da bi joj kćerka rekla kako je dovela prijatelje da nastave piti kod kuće i tako s njima zaspala.