U današnje vrijeme kada se otvore sve društvene mreže kao što su Instagram sa svih strana možemo da vidimo kako žene i muškarci se na sve načine fokusiraju da pokazu svoju osobnost na sve načine. Jednostavno na više načina odabirete ako da izgledat i sada je jako bitno koliko imate pratitelja i lajkova i čini se da ljudi smatraju to jako bitno.

Jedna od njih jeste i Jelena Karleuša koja ima na svom profilu preko 2 miliona sljedbenika a kada pogledate neke njene radove mislite da je ona tinejdžerka sa samo 18 godina aa ne dama sa dvoje djece i 2 braka. Trend žena je sad apočeo da se takmiče koja izgleda mlađe a tu je i Neda Ukrade koja je sada baka uveiko a pokazuje intimu koja nije nimalo lijepa za vidjeti.

Mi sada pričamo o Snežani Savić koja je poznata glumica i pjevačica koja je nedavno napunila 66 godina a u mladosti muškarci su ludjeli za njom. Njena ljepota je bila zanosna, neopisiva i uvijek je bila magnet za muškarce. Ćak je i SLobodan Milošević htio da ostavi suprugu radi nje ali ona je rekla da ne želi oženjenog i on je odustajao. Sada na intervju je obukla jako kratku suknjicu pa su sve oči uprte u nju bile.