Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kako je nije sramota!? Neda Ukraden u vezi sa 30 godina mlađim muškarcem! – Apotekica

Neda Ukraden je dugi niz godina na muzičkoj sceni, pa nema osobe koja nekada nije čula njenu pjesmu. Ima veliki broj hitova iza sebe, a često zna da obraduje svoje fanove sa novim hitom.

Međutim, otkrila nam je da u posljednje vrijeme ne želi previše da se posvećuje muzici i da drži često nastupe, jer je vrijeme da se malo smiri i počne više vremena posvećivati svojoj porodici, prvenstveno unucima. Shvatila je da ju oni najviše usrećuju i da se pored njih osjeća mladoliko.

Pokrenula je i biznis u Beogradu. Koliko nekom može slava da udari u glavu, dokazuje nam Neda Ukraden, ali kao da je to vidjela od svoje koleginice Lepe Brene. Neda često na svom Instagram profilu objavljuje razne slike. Na nekima je i oskudno odjevena, što je sramota za njene godine, ali očigledno da to nju ne zanima.

Početkom pandemije, pjevači više nisu mogli držati nastupe, a među njima je najviše kukala Neda , kako nema novca da kupi osnovne stvari za život, pa čak ni da plati režije. Svi su je kasnije počeli ismijavati zbog toga, ali njoj je bitno da ima reklamu, pa čak iako je ona loša.

Uskoro bi mogli da očekujemo i novu pjesmu, a ne sumnjamo da će biti veliki hit. Pogledajte njenu sliku.