KAKAV LJEPOTAN: Muž Seke Aleksić se totalno promijenio! Ošišao je kosu i bradu, pogledajte kako sada izgleda! - Apotekica

KAKAV LJEPOTAN: Muž Seke Aleksić se totalno promijenio! Ošišao je kosu i bradu, pogledajte kako sada izgleda!

Suprug Seke Aleksić je mnogo godina furao dugu kosu i dugu bradu za koju su ga skoro svi prozivali. Poručivali su mu da užasno izgleda i da bi trebao da se ošiša kao i da obrije bradu koja je izgledala mnogo neuredno. On nikada nije mario za komentare ali je sada sam sebi ugodio ali i drugima, jer tako ispadne.

 

 

 

 

 

 

 

Naime, Veljko P. je odlučio da ošiša kosu ali i da obrije bradu. Sada je zaista prelijep i izgleda skoro 10 godina mlađe. Ona frizura i brada su ga postarale za 10 godina.

Kada vidite kako izgleda, zaljubiti ćete se u njega. Seka je mnogo ponosna na njega i njihov brak traje 9 godina a za sve te godine nisu imali nijedan skandal u svome braku.

Seka se uvijek trudila da samo njemu udovolji i sada svome sinu Jakovu kojeg je dobila prije tri godine sa Veljkom, a sada očekuju još jedno dijete.

Seka je preponosnana njihovu ljubav i uspjeh. Nikada nisu izazivlai novinare i nikada se nisu svađali sa njima.

Sada, Veljko je odlučio da svima ugodi pa i samome sebi a vidimo da je Seka se ponovo zaljubila u njega jer je s ponosom objavila njegovu sliku sa novom frizurom. Pogledajte i sami.

Facebook Comments
loading...
Shares