Kada vidite šta sve rade djevojčice iz Srbije i sa čim sve pumpaju usta, ostati ćete bez riječi! IMAJU SAMO 14 GODINA!!! - Apotekica

Kada vidite šta sve rade djevojčice iz Srbije i sa čim sve pumpaju usta, ostati ćete bez riječi! IMAJU SAMO 14 GODINA!!!

Postoje roditelji koji od jake želje da uspiju u životu, zanemare odgoj svog djeteta i “vjeruju” u njega a ustvari čine najveću grešku u svome životu. Iako je to sve greška, oni to ne vide, i čat, šta više, budu ponosni kada vide neku novu glupost svog djeteta. Djecu treba odgajati i učiti jer djeca nisu na svijet došla naučena, jedini im je priručnik roditelj koji je usmjeritelj i mora da im pokaže pravi put.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naime, neke djevojčice zaista imaju jako loše roditelje i greška je prije svega u prebrzom odrastanju i apsolutno u bezgraničnoj slobodi prema internetu i svim web stranicama.

Mora da postoji roditeljska sigurnost i pažnja. Roditelji moraju da zaštite svoju djecu, upravo zbog ovoga.

Na slici vidite djevojčicu koja je dobi od 15 do 18 godina i ona je odlučila da ljepilom gornju usnu što više pribije do nosa i na taj način postigne da ima usne kao napumpane.

Ovo je zaista strašno. Već nekoliko slučajeva je došlo sa ovom greškom i roditelji su dobili upozorenje od ljekara. Djevojčice od 15 do 18 godina imaju uvećane grudi, duboki dekolte, nalakirane i umjetne nokte, napumpana usta, da li je to normalno?

Gdje im je djetinjstvo? Prošlo na sajtu i uzaludnim pokušajima da odrastu i uspiju da budu nešto što nisu.

Facebook Comments
Shares