Kada vidite šta je sve ova žena uradila sa sodom bikarbonom i vi ćete odmah to isto učiniti! - Apotekica

Kada vidite šta je sve ova žena uradila sa sodom bikarbonom i vi ćete odmah to isto učiniti!

Soda bikarbona se koristi u razne svrhe. Ljekovita je, koristi se u hrani ali i u kućnim potrebštinama. Vjerovali ili ne, soda bikarbona ima jača dejstva za kućna čišćenja od svih drugih namjenskih deterdženata. Sada smo odlučili da to sa vama sve i podijelimo.

Loading..

 

 

 

 

 

 

 

 

U nastavku smo vam pripremili mnogo primjeraka kako bi vidjeli šta sve soda bikarbona može da uradi.

Već znamo koliko je zdrava i kako je sve možemo koristiti ali ovo sigurno niste znali. Ona se može koristiti i kao sredstvo za odčepljenje odvoda, uklanjanje neugodnih mirisa sa odjeće kao i smrad od urina kućnih ljubimaca.

Kada ste već ovo saznali, morate znati i da soda bikarbona može očistiti sve kupatilske pločice. Može također i ukloniti neugodne mirise u frižideru, namještaju ili tepihu. Sve što treba jeste samo da pratite upute.

Više vam ne trebaju skupi deterdženti. Sada imate sodu bikarbonu koja je skoro džabe u prodavnicama. Cijena je sitnica a mnogo koristi.

Evo još nekoliko savjeta i napišite nam da li vam se sviđa. Moramo znati da li više volite da vam pišemo o lijekovima ili o savjetima i javnosti? Pišite nam sve u komentare. Ovo je najvažnije, ipak.

Podijelite sa svojim prijateljima ovako divne vijesti.

Facebook Comments
Loading..
Shares