Kada Ana Korać sazna da je i njen video snimak isplivao, neće joj biti dobro: Vrele poze a mediji se tresu!!! - Apotekica

Kada Ana Korać sazna da je i njen video snimak isplivao, neće joj biti dobro: Vrele poze a mediji se tresu!!!

Ana Korać je ovaj put u rijalitiju napravila veliku pometnju. Zbog afere sa Davidom Dragojevićem naškodila je Aleksandri Subotić koja mu je bila vjerenica ali je i postala glavna tema novinara. Prošli put kada je bila u rijalitiju, nije se ovako predstavila.

Loading..

 

 

 

 

 

Ana Korać je prošle godine u rijalitiju bila poslušna i fina u svakom smislu te riječi, ali je sigurno shvatila da treba da igra drugu igru.

Sada je ponovo ušla u rijaliti i igra možemo reći opasniju igru. Otela je vjerenika Aleksandri Subotić i skoro svaku večer imaju odnose na njihovom mjestu. Svaki dan gledamo njihove scene i možemo reći da su najzaljubljeniji i najvatreniji par u rijalitiju.

Ana Korać je mnogo operacija imala na svome tijelu da bi ovako lijepo izgledala. Kaže da je mnogo novca uložila u svoj izgled, ali na kraju se isplatilo.

Postala je slavna a pri tome i prezgodna djevojka. Ali sada je izbio ponovo skandal a da ona nema pojma o tome jer je u rijalitiju. Riječ je o njenom striptizu za koji sigurno ne bi voljela da mediji saznaju.

Ali saznali su i podijelili su ga na svim društvenim mrežama. Ona je na sebi imala samo šorc koji je poslije skinula i ostala u crnim tangicama. Zaista je video za samo +18.

Facebook Comments
loading...
Shares