Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Još jedna tužna vijest: Suze u domu porodice Kojić! Bolest je i njega uništila! – Apotekica

Loše vijesti stižu iz dana u dan, a kako saznajemo tako je i sada u porodici Kojić. Naime, stric Dragana Kojića Kebe nije uspio da se izbori od korona virusa i preminuo je u bolnici u Beogradu.

Kako saznajemo, pjevač je mnogo vezan za strica, odnosno za brata svog oca. Prije nekoliko godina, i sin od njegovog strica poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a on je tada ima samo 27. godina.

U znak njega i ljubavi prema njemu, Keba je i napisao i objavio pjesmu ”Moj brate”. Ubrzo je pjesma morala da bude uklonjena, jer je zaključeno kako ugrožava nacionalne interese, odnosno nije podobna za njih.

Obzriom da se radi o ozbiljnoj stvari, kao što je ugrožavanje nacionalnih interesa, Sigurnosna – informativna agencija je odmah reagovala i odvela je Kebu na ispitivanje. Keba je prvo pomislio kako se radi o nekim nepoznatim osobama koje žele da provale u kuću i pozvao je policiju, ali se kasnije ustanovilo da su to pripadnici ozbiljne agencije.

Keba je bio dva sata na saslušanju, a onda su ga pustili kući, upozravajući ga da od sada mora biti oprezan u izražavanju.