Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Još jedna tužna vijest: Fanovi plaču za Nadom Topčagić! – Apotekica

Nada Topčagić je bila mnogo poznata devetesetih godina, ali onda se jedno vrijeme povukla sa javne scene. Mogli smo je vidjeti u novogodišnjim programima ili u nekim emisijama, ali to je bilo rijetko.

Zadnjih nekoliko dana ponovo je u žiži interesovanja gotovo svih, jer je bila u društvu jednog od najpopularnijih balkanskih fudbalera, a to je Zlatan Ibrahimović.

Zlatan je nekoliko puta objavio video snimke kako se zagrijavaju prije početka utakmica, i uvijek bi bili u pozadini pušteni hitovi ove pjevačice. Na kraju su je zavoljeli i svi njegovi suigrači. Njena pjesma ”Jutro je” svaki put bi zapjevala kada igrači trebaju da izađu na teren, a Zlatan je jednom prilikom pokazao i kako plešu kada se čuje ta pjesma.

Pjevačica je pozvana na proslavu rođendana Zlatana Ibrahimovića kao gost iznenađenja. Tu su prisustvovale mnoge njegove kolege, ali i slavne ličnosti iz cijelog svijeta.

Ali, kada se vratila kući dočekala ju je jedna veoma tužna vijest. Naime, njen suprug bio je u teškom zdravstvenom stanju , jer je imao problema sa srcem.