JOŠ JEDAN INCIDENT U RIJALITIJU: Ovo je prešlo svaku granicu! Više niko nije tamo bezbijedan!!! - Apotekica

JOŠ JEDAN INCIDENT U RIJALITIJU: Ovo je prešlo svaku granicu! Više niko nije tamo bezbijedan!!!

Rijaliti Zadruga 2 je postao poznat samo po tome što se mnogi tamo opuštaju i rade šta god požele a tako i dokazujud a smiju da rade sve što požele. Iako budu diskvalifikovani oni su pokazali svoje lice. Nakon toga ih se svi plaše. Danas se desio još jedan incident.

 

 

 

 

 

 

Danas je Nadežda Biljić imala ozbiljan sukob sa Stanijom Dobrojević a najteže joj je palo kada su je optužili da krade hranu ostalim ukućanima.

Nakon toga se Nadežda spakovala i svoje stvari je odnijela do kapije. Lupala je svom silom da joj se vrata otvore ali uzalud. Ovo nije prvi put da to Nadežda želi, svi su već navikli na njene ispade.

Doživjela je nervni slom i mnogo je plakala. Iako su joj i njeni čak zamjerili što toliko plače, Nadežda nije mogla da se suzdrži.

Priznala je na vratima da su njoj krali hranu a da je šutjela a sada nju optužuju za te stvari a ona nema pojma o tome ništa.

Nadežda ipak nije uspjela da napusti Bijelu kuću i još uvijek je unutra ali je mnogo loše i kaže da želi što prije da ide kući. Iako joj nije lako, mora da sjedi tamo sa svim neprijateljima i ološima kako ih ona zove.

Facebook Comments
Shares