JEZIVO!!! Ubica je na groblju i nasipu ostavio svoj natpis Jeleni Marjanović a poruka na papiru je sve ostavila bez riječi!!! - Apotekica

JEZIVO!!! Ubica je na groblju i nasipu ostavio svoj natpis Jeleni Marjanović a poruka na papiru je sve ostavila bez riječi!!!

Nova saznanja o ubistvu Jelene Marjanović su sve ostavila bez riječi. Kako saznajemo od beogradskog advokata, sa druge strane nasipa u Borči, ubica je ostavio svoj potpis kao otisak cipele. Na to je sasvim zaboravio. Ti otisci ne pripadaju Zoranu Marjanoviću što je prvi dokaz u njegovu korist.

Loading..

 

 

 

 

 

 

 

 

Važno je da napomenemo da je Zoran M. uhapšen već dva puta i da je najduže bio 10 mjeseci u zatvoru ali je svaki put pušten na uslovnu kaznu.

Zbog dobrog vladanja i pomilovanja zbog kćerkice Jane, Zoran je na slobodi ali to ne znači da mu se neće suditi. Kako saznajemo, Zoran je podnio žalbe i za sada je suđenje odloženo.

Zoran kao i cijela njegova porodica navode kako su još uvijek i nakon tri godine u velikoj žalosti. Svaku godišnjicu su na njenom groblju ali i na nasipu.

Tamo su pronašli otisak cipela, DNK pod noktima, na lijevoj ruci i patici ali i trenerci Jelene Marjanović. Svi samo žele da se što prije riješi ovaj slučaj i da Jelenina pravda bude zadovoljena.

Za sada, Zoran po prvi put ima nešto u svoju korist a to je DNK koji ne pripada njemu a to je cijelo vrijeme i dokazivao. Sada samo da saznaju kome pripada taj DNK.

Facebook Comments
loading...
Shares