JELENI KARLEUŠI POZLILO NA ROĐENDANU: Niko nije znao za ovaj detalja ali se samo čuo vrisak! - Apotekica

JELENI KARLEUŠI POZLILO NA ROĐENDANU: Niko nije znao za ovaj detalja ali se samo čuo vrisak!

Jelena Karleuša je proslavila svoj 41. rođendan i samo je dozvolila ekipi iz dva novinarska tima da prisustvuju jer kako ona kaže jedino oni pričaju istinu a ostali samo lažu. Međutim, u moru laži koje je demantovala, morala je još jednu da demantuje.

Loading..

 

 

 

 

 

 

 

 

Svaki dan se piše o Jeleni Karleuši jer je mnogo popularna i jedina zvijezda koja ima preko milion pratioca na Instagramu i najpopularnija je a ne surađuje sa novinarima.

Svi žele sa njom da imaju kontakt a ona je surovo iskrena i nema dlake na jeziku. Sada je demantovala još jednu priču. Evo kako je to izgledalo.

Napisala je da nikada nije bila u hotelu u Vrnjačkoj Banji i sigurno i nije jer je ona osoba koja nikada ne laže i čak kada vidi nekoga da laže, odmah mu to i kaže.

Jedino je Jelena Karleuša brutalno iskrena i surova na estradi, ali to se treba cijeniti. Ona ne laže i ne priča iza leđa jer to ne voli da drugi njoj rade pa tako i ona njima ne radi.

Inače ne priča sa mnogo kolega upravo zbog toga. Često se desi i da ona ima kriza i nervnih slomova ali to samo ona zna. Jelena je jaka pred kamerama a desi se i da vrišti kada je sama.

Facebook Comments
loading...
Shares