JELENA PREKINULA DNEVNIK: JAVILA SE UŽIVO I SVIMA ISPRIČALA DETALJE... - Apotekica

JELENA PREKINULA DNEVNIK: JAVILA SE UŽIVO I SVIMA ISPRIČALA DETALJE…

Naime, popularni voditelj a ujedno i komičar Zoran Kesić je odlučio da prokomentariše aferu Jelenu Karleuše koja je poznata kao Diva i Ognjena Vranješa, koji je samo jedan obični nogometaš. Međutim, ovaj voditelj je uspio sve da rasplače svojim riječima.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, ovaj voditelj je pokušao na najbezbolniji način da objasni svima situaciju. Pričao je i imao je obzira jer će sutra možda to djeca da gledaju pa je na najlakši način objasnio.

Rekao je da je Jelena Karleuša prije svega majka pa i nečija žena, snaha, kćerka, sestra i mnogo šta još, pa zbog toga treba imati obzira prema njoj i njenim titulama.

Zatim je nastavio. Rekao je da je Jelena Karleuša jedina na estradi koja ispuni svoja obećanja i riječi, te ako je rekla da će sve da tuži koji su pričali neistinu, tako će i da bude.

Nakon toga je rekao da je Jelena K. u Kini i tamo sa svojim suprugom i kćerkama slavi njegov rođendan.

Mnogo su nagađali kako je to Duško sve podnio, a on je svima odgovorio slikom sa Jelenom i samo je svima namignuo. To je veliki znak da ona ima njegovu podršku i da od razvoda nema ništa. S toga, prestanite se mučiti, sve je uredu između njih.

Facebook Comments
loading...
Shares