Jelena ponovo otišla kod Duška: Slikali su se u Dubajiu zajedno i kada vidite kakve su slike, odahnuti ćete napokon! - Apotekica

Jelena ponovo otišla kod Duška: Slikali su se u Dubajiu zajedno i kada vidite kakve su slike, odahnuti ćete napokon!

Jelena Karleuša je nakon napornih snimanja i nastupa, odlučila da spakuje kofere i da otputuje u Dubaiji na destinaciju gdje je njen suprug već čeka. Tamo je otišla zajedno sa kćerkama i ako je suditi po slikama, među njima je sve uredu.

Loading..

 

 

 

 

 

Jelena Karleuša je nakon nastupa odmah spakova kofere i zaputila se u Dubai. Tamo ju je čekao njen suprug Duško Tošić, koji je došao prije njih na to mjesto.

Dočekao je i nju i njihove kćerke Atinu i Niku i zajedno su otišli u hotel. Poslije su objavljivali slike kako se opuštaju od svih napornih dešavanja.

Mnogo se nagađalo kakvi su odnosi između Jelene i Duška i na kraju je Jelena dala odgovor slikama.

Iako je ona i prije otkrivala kako je sve u najboljem redu, fanovi ne vjeruju dok ne vide svojim očima. Sada im je dala i dokaz. Objavila je sliku na kojoj su Duško i djevojčice a ona sjedi i posmatra ih.

Napokon i lijepe vijesti. Drago nam je što se na kraju sve smirilo i što više nema problema između njih. Za sada je jedino bitno da su oni u dobrim odnosima i da napomenemo, od kako je izbio skandal, cijena Jeleninih nastupa je porasla 20 posto.

Facebook Comments
loading...
Shares