Jelena Karleuša prvi put nakon afere: Nećete vjerovati kako se obukla i u čemu je došla! Ovo joj nije trebalo! - Apotekica

Jelena Karleuša prvi put nakon afere: Nećete vjerovati kako se obukla i u čemu je došla! Ovo joj nije trebalo!

Svima nam je jako dobro poznata afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa. Mnogo se zaista pričalo o njima a sada tek će da se priča kada je Jelena odlučila ponovo da stane na scenu.

Loading..

 

 

 

 

 

Jelena je zbog svih priča i glasina bil otkazala svoje nastupe. Nije htjela da se više pojavljuje u medijima, pa su svi mnogo radili na tome da se ona psihički oporavi.

Iako je mnogo vremena trebalo, Jelene se digla i počela da razmišlja kao i prije. 29. januara tekuće godine, objavila je svoju dugo najavljivanu pjesmu Lajk. Komentari su izvanredni.

Nakon toga, uslijedio je zakazani nastup u Srbiji a čim je sa njim završila, otišla je u Beč i tamo je i promovisala novu pjesmu.

Publika je bila i više nego oduševljena kada su je vidjeli u vatrenijem izdanju nego ikada.

Jelena je shvatila da ona mora da ostane Diva i da mora da pjeva za svoju publiku ako ne želi da potone. Kako je i sama rekla, ovo je život showbizza i svako mora da se bori. Tu nema milosti i nema lijepih riječi. Uvijek je bila surovo iskrena i možda ju je to sada koštalo, ali ona se ne kaje. Zna zbog čega je to uradila.

Facebook Comments
loading...
Shares