JELENA KARLEUŠA OŠTRO KOMENTARISALA LUNINU POBJEDU: Neće vam biti dobro kada vidite kako joj je uputila čestitke!!! - Apotekica

JELENA KARLEUŠA OŠTRO KOMENTARISALA LUNINU POBJEDU: Neće vam biti dobro kada vidite kako joj je uputila čestitke!!!

Jelena Karleuša je oduvijek važila za osobu koja nema dlake na jeziku. Međutim, sada je kao i uvijek odlučila da to iznese javno pa čak i ako je niko nije pitao za mišljenje. Jelena se uvijek sama pronalazi prozvana i uvijek sama počinje rasprave. Ponekad se čak i sama sa sobom raspravlja. Bilo kako bilo, Jelena je i sada se oglasila.

 

 

 

 

 

Uvijek je bila direktna i oštra na komentarima, tako je i sada odlučila da oštro prokomentariše rijalitiji show Zadrugu koja se već dvije godine plasira u najgledanije emisije na TV-u.

Jelena je napisala ono što već svi znamo ali i dalje se pravimo ludi. Nažalost, niko nema petlje da priča o svemu kao Jelena Karleuša javno. Ona se ne boji ničega i stoji iza svojih riječi.

Ovo je poruka koju je napisala na Instagramu a već nekoliko godina unazad, Jelena je sama za sebe novinar i ne daje izjave nikome drugome.

Godinama je u svađi sa novinarskim kućama jer kako tvrdi samo iznose laži o njoj i na taj način zarađuju ogromni novac a to je za nju odvratna stvar.

Jelena kao ni do sada, ni sada nije mogla da šuti i da posmatra koliko novca Željko Mitrović zarađuje od naroda a u rijaliti je postavio samo žene sa lošim manirima i moralima.

Facebook Comments
loading...
Shares