Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jelena Karleuša na svoj koncert 2013g, pozvala je Dinu Merlina: On je odbio, ali njegove riječi pamtit će dok je živa! – Apotekica

Ugostila je svoje saradnike sa TV ,u svojoj vili na Dedinju,i u emisiji je razgovarala o svojim koncertima. Istakla je jednu situaciju, kada je bio njen koncert na Ušću 2013g, i malo ko zna ovu situaciju.

Jelena važi za osobu koja je jaka kao ličnost, a da se izbori u svojoj karijeri put je bio veoma trnovit. Pozvala je kao gosta na svoj koncert, Dinu Merlina, koji je bio na turneji pa iz tih razloga nije mogao doći. Ali prije svega poželio joj je sreću i dodao: “Jelena, koliko god ljudi da bude na tvom koncertu, smatraj to, u Srbiji, u medijskoj atmosferi koju ti trenutno preživljavaš, velikim uspjehom. I svakog čovjeka ispred sebe smatraj svojom velikom nagradom”.

Podsjetila se Jelena na njegove riječi i dodala da: ”I ja sam to zapamtila i zahvalna sam svakome ko je usred te medijske atmosfere bio uz mene. Ja sebe doživljavam mnogo drugačije, što i jesam, od onoga kako me mediji već 26 godina predstavljaju.”