JELENA KARLEUŠA JE PONOVO TRUDNA: Čije je dijete? Evo vam odgovora, sama je priznala - Apotekica

JELENA KARLEUŠA JE PONOVO TRUDNA: Čije je dijete? Evo vam odgovora, sama je priznala

Ovaj naslov je mnogo komentarisan u zadnje vrijeme, i svi se pitaju da li je istina. Čak je i Jelena ga prokomentarisala i rekla da nije istina ali ne znači da uskoro neće biti istina, ona nam je otkrila detalje oko toga.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, nakon svega što se desilo oko ove situacije, Jelena i Duško su pričali o svemu i došli do zaključka da bi medijima i svima začepili usta samo kada bi Jelena ostala trudna.

S obzirom na Jelenine godine, ta trudnoća bi bila visokorizična ali oni to jako žele. Nije im bitno šta će biti ali zadovoljni su ako bude živo i zdravo, pa i dječak i djevojčica, nije bitno.

Oni imaju dvije djevočice, Niku i Atinu ali htjeli bi još jedno dijete. Duško kaže da bi volio i jednog dječaka ali i može još jedna cura.

Jelena kaže da i ona to želi i možda uskoro sve iznenadi, a to ako bude kritično čuvati će se i izgurati do kraja pa kako bude.

Oni su izgleda donijeli odluku, i nema više razmišljanja. Sada, vidjeti ćemo kako će sve da se odigra. Nadamo se samo da ako Jelena ostane trudna neće mediji napisati da je dijete Ognjenovo jer to bi bilo previše.

Facebook Comments
loading...
Shares