Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Javnost zgrožena zbog Dare Bubamare! Pretjerala sa uređenjem slika u fotošopu: Pojavila se slika kako zaista izgleda njeno tijelo! – Apotekica

Dara Bubamara postala je ponovo glavna tema svih novinskih članaka i medija. Naime, pojavio se snimak jednoj njenog nastupa koji je zgrozio apsolutno sve.

Ona je poznata po tome da uređuje slike koje objavljuje po društvenim mrežama i da ih fotošopira, ali sada je dokazala koliko u tome može da pretjera. Očigledno više nema mjere, nego joj je bitno da izgleda št mlađe i privlačnije.

Prije nego što je izašla na binu napravila je nekoliko fotografija u svojoj sobi. Tada je već bila obučena za koncert, a na sebi je imala svjetlo smeđi kombinezon, koji je išao pripijen uz tijelo. Tada je uvijala kukove i izgledala je zaista zanosno sa zgodnim tijelom.

Ali, neko je snimio Daru u toku nastupa i objavio na društvenim mrežama, pri čemu nije njeno tijelo sređeno u fotošopu. Interesantno je kako je za kratko vrijeme nestala onako zanosno i zgodno tijelo.

Mnogi su je kritikovali zbog ovog postupka, jer se sada vidi kako salo trese na sve strane, dok je kroz kombinezon probijao se i celulit.

Napišite nam i vi svoje mišljenje na ovu temu!?