Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jao, kako izgleda! Pogledajte suprugu Saše Matića sa kojom ima dvoje djece! Past će vam vilice! – Apotekica

Saša Matić uplovio je u bračne vode 2003. godine i to sa Anđelijom. Danas imaju dvije predivne kćerke Taru i Aleksandru. Oduvijek je ovaj pjevač važio za finog i porodičnog čovjeka.

Voli da svaki svoj slobodan trenutak provede sa porodicom, anaročito sa ženom i kćerkama. Tokom karijera, pokušao je što manje govoriti o privatnom životu, nego se uvijek fokusirao na pjevanje i pjesme koje priprema za svoju publiku.

”Pokušavam da držim uvijek neki balans. Kod kuće ne govorim mnog o poslu i o karijeri, ali supruga je u svakom trenutku uz mene. Ona mi pomaže najviše kada treba da odaberem gardarobu za spot i za nastupe, dok o izbori pjesme ja sam odlučujem i to je nekako ne pitam.

Mislim da sam dovoljno sposoban da iskritikujem svoj posao, ako nešto nije uredu. Nakon što izaberem pjesme i snimim ih, onda puštam i porodici da bi čuli kako sve to zvuči. Normalno da mi je bitno što i oni imaju da kažu na sve to. Veliku podršku imam od supruge.

Ja mislim da je odnos moj prema njima, ali i njihov prema meni rezultirao ovakvu karijeru kakvu danas imam. Ne može čovjek imati uspješnu karijeru, a da kod kuće pati. ” – ispričao je Saša.