Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jana priznala koji pjevač joj je uništio život: ”Boljelo me, plakala sam, a on me odveo na Košutnjak..” – Apotekica

Došao je period kada ne možemo nikome vjerovati i niti u jednu osobu imati povjerenje. Ljudi su nepredvidljivi, nikada ne znamo šta su spremni da nam urade, a nije ni čudo da se tako osjećamo, kada pogledamo šta se sve dešava u svijetu i oko nas.

Dovoljno nam je samo da se sjetimo slučaja kada je u Srbiji rođak ubio svog rođaka, njegovu suprugu i kćerku. Ljudima nije bitno šta rade i kako se ponašaju prema drugima, mogu da gaze i preko mrtvih samo da bi ostvarili svoje ciljeve.

Čak su i prevare u vezama i u braku postala sasvim normalna stvar. Sve više parova susreće se sa ovom situacijom, a imamo priliku i na malim ekranima da vidimo takve slučajeve.

Prakovi tako lako pucaju, bračni parovi se razvode, dovoljno je da sa druge stanje osjete malo više užitka i strasti i oni idu dalje. Zbog nepromišljenih postupaka najviše pate djeca u takvim brakovima, jer ne mogu izabrati da li će biti sa majkom ili ocem, a samo su željeli da imaju normalan život i sretnu porodicu.

Jana je bila u vezi četiri godine sa Markom. Mnogo su se voljeli i planirali da se vjenčaju, ali jednoj dana dok su šetali Košutnjakom došla joj je poruka od jednog poznatog pjevača. Marko to nije mogao podnijeti i ostavio ju je.